The World Greatest

In The World Greatest probeert elk team diverse wereldspelen te winnen. In de verschillende blokken die aan bod komen in dit evenement wordt steeds een ander land veroverd. In blok 1 moeten er verschillende Highland Games gewonnen worden. Dit gaat gepaard met de natuurlijke Schotse outfit.

 

In het volgende blok gaan we naar onze buren in het westen. In Nottingham Forrest zullen de kwaliteiten als boogschieter op de proef worden gesteld. Wie zal in het hart van de appel schieten?

In het derde blok staat Nederland centraal. Het voetbal kan hier niet achterblijven, waarbij twee spelers aan elkaar gekoppeld worden door middel van een speciale Siamese truc. Zo wordt het iets wat moeilijker om het koude kikkerlandje in te nemen. Ook ons buurland België komt aan bod. Door middel van het winnen van de kromme, vreemde en Crazy Estafette wordt ook België ingenomen. Ook hier zal ludieke kledij bij nodig zijn.

 

In het vijfde blok worden de Franse rivieren de sleutel tot de verovering van Frankrijk. Met het gehele team wordt er een vlot gebouwd van palen en touw. Hierna probeer je door de branding te komen met het zelfgemaakte vlot. Wanneer deze laatste test positief wordt afgerond is het tijd om te genieten van de overwinning met een lekkere borrel en een Spaans hapje/tapas.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om tegen meerprijs extra of andere activiteiten in het programma te verwerken. Denk hierbij aan het Japanse Sumoworstelen, het Franse Rafting, de Amerikaanse Cocktail Workshop of de Rodeo stier. Ook zijn er aantrekkelijke afspraken te maken over de horeca. All Beach Event levert een evenement wat afgestemd is op de wensen van de klant.

 

Aantal personen:

Minimaal 15 betalende personen

Prijs:

€33,00 per persoon (excl. BTW)

Activiteit:

Inclusief instructeur en materiaal

 

Voorbeeld programma:
14:00 uur Aankomst gasten. Koffie en/of thee. Uitleg evenement.
14:30 uur Start evenement
14:45 uur Schotland » Highland Games
15:00 uur België » Crazy Estafette
15:15 uur Engeland » Boogschieten
15:45 uur Pauze
16:00 uur Nederland » Siamees Voetbal

16:15 uur Frankrijk » Vlot bouwen en varen

16:45 uur Naborrelen op z’n Nederlands en genieten van heerlijke Tapa’s uit Spanje.