Zandvoort - Bruxelles aan zee

De feestruimte is aangekleed als een café aan zee. De ruimte heeft een eigen bar, muziek installatie met Spotify en een stuk privé strand met mooi uitzicht op zee. Doordat de ruimte vrij in te delen is, is deze ruimte geschikt voor groepen zonder dat het aan gezelligheid inboet.


Wijk aan Zee - Beachclub Oost 3

Beachclub Oost 3 is een gezellige strandtent gelegen aan het noorderbad, ookwel de opgang van Heliomare. Het
strand van Wijk aan Zee is één van de best bewaarde geheimen van de Nederlandse kust. Dit biedt onze badgasten genoeg rust en ruimte. Of u nu komt voor een rustig dagje aan zee of voor een lange strandwandeling langs de duinen, dan is Wijk aan Zee uw badplaats!


Julianadorp - Paal 6

Bedrijfsevenement, vriendenborrel, verjaardag of uw gehele trouwdag? Paal6 is de ideale locatie voor al uw feesten! Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijke dag en richten het feest precies in zoals u dat wilt!


Velserbroek - Villa Westend

Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station. Met een groot privéstrand voor de deur zijn wij geschikt voor allerlei leuke activiteiten en evenementen van groot tot klein. Onze doelgroep is zowel zakelijk als privé en van jong tot oud.