Robinson@thebeach

Zonovergoten stranden, kokosnoten en palmbomen. Maar ook overleven op verlaten eilanden en de strijd aangaan met mede-eilandbewoners. Dat is Expeditie Robinson, het welbekende TV-programma van de strijd der Titanen. Afzien, ontberingen, groepsuitdagingen, maar vooral ook emoties. Kortom, een dag vol actie en uitdagingen waar nog lang over nagepraat zal worden…

De activiteit

De activiteit is een afgeleide van het programma Expeditie Robinson, inclusief diverse opdrachten met bamboe, hout, touwen, fakkels en amuletten. Zo zullen de teams het tegen elkaar opnemen, om uiteindelijk in een echte eilandenraad te worden verkozen tot Team Robinson van het jaar. Het programma bevat diverse survivalactiviteiten met individuele en teamopdrachten. Hierbij dienen zowel de ‘denkers’ als de ‘doeners’ hun capaciteiten te laten zien.

Mediateam

Speciale aandacht is er tot slot voor het mediateam. Deze groep maakt verslag van de hele dag en van de eilandenraad, waardoor er uiteindelijk een echte persoonlijke episode van Expeditie Robinson zal ontstaan… Spanning, uitdaging en hilariteit bij dit bijzondere teamuitje!