Vergaderbreak of kick off personeelsdag

Luchtig en leerzaam: In teams worden diverse opdrachten en soms probleemoplossers uitgevoerd. De sleutel woorden tot succes zijn teamspirrit, doorzettingsvermogen, vertrouwen, communiceren, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en leiderschap. De moeilijkheidsgraad van de onderdelen kunnen naar wens worden aangepast.

Een greep uit de mogelijke teambuildingsactiviteiten:
Moerasopdracht, Atlantis, Rivercrossing, knoop dat in je oren, Rush hour, brancard opdrachten, blinde rope, de bom opdracht, ouwe koeien, spinnenweb, coach parcours, de brug, Belgisch dammen, tangram met communicatie, zandkastelen bouwen vanuit een thema, kring opdrachten, ravijn oversteek, etc.

Vergaderbreak

Na een periode van vergaderen is meestal een groot deel van de energie weg, de concentratie curve neemt af dan is het tijd voor een nieuwe focus. Wij bieden diverse mogelijkheden de gedachten te verzetten en eventueel de bespreking voort te zetten met nieuwe energie.

Eenn aantal mogelijkheden zijn:
Mini 4 kamp met bijvoorbeeld 4 kant touwtrekken, katapult bouwen en schieten, vlot bouwen en stokdraai estafette. Team spirit games met bijvoorbeeld (siamees)voetbal, frisbee, bounce hockey, beach tennis, boogschieten, tatch rugby, etc.

Onderdelen uit het kickoff programma:
Watersport onderdelen als opzit branding kanoën,  raften, golfsurfen en suppen.

Heeft u speciale wensen?  Laat het ons weten.

Teambuilding vanuit trainingsdoelstellingen

In samenwerking met Team Time geven wij invulling op maat. Wij gaan met diverse thema’s aan de slag en Team Time zal in de meeste gevallen door gaan met een follow up en vaak is er al een voor traject met Team Time binnen de organisatie.

De thema’s waarbij wij als het ware facilitair invulling geven zijn o.a. kwaliteiten en valkuilen, coachende leiderschapsstijlen, communicatie, vertrouwen, samenwerken, zelfvertrouwen, assertiviteit, groepscohesie, etc.
Tijdens een trainingsdag  of dagdeelzorgen wij voor voldoende beweging en ontspanning. Vooral ook de betrokkenheid en beleving voor elke deelnemer vinden wij erg belangrijk.

De exacte invulling wordt in nou overleg gedaan met u als opdrachtgever en meestal via Team Time. De trainingsconcepten worden begeleid door ervaren instructeurs en professionele trainers.


Een voorbeeld van een van onze leerzame en educatieve teambuilding:

Hakken uit het zand!
Hangt jouw team, afdeling of personeel als los zand aan elkaar of zetten jouw medewerkers soms de hakken in het zand? Dan is het tijd voor de Beach training Hakken uit het zand. Dit programma bieden wie ook indoor aan in samenwerking met The Beach in Aalsmeer.

Bij deze vorm van teambuilding ligt de focus op het beter presteren, beter communiceren en sneller te leren als individu en als team. In samen werking met o.a. team time hebben wij voor organisaties die een team - experience willen ervaren een speciaal programma ontwikkeld met diverse varianten voor groepen van 15 tot 150 personen.