Vrijgezellen Actief

Expeditie Crusoë is gebaseerd op het TV spel Expeditie Robinson. Voor de vrijgezel is deze activiteit de ultieme test! Zijn alle survival vaardigheden aanwezig?.........en is de kandidaat “ready to marry” ?

 

De activiteit duurt 3,5 uur en is toegankelijk voor iedereen. Binnen de activiteit is het de bedoeling dat elk team /kamp ervoor zorgt dat de vrijgezel zich na de proeven de Robinson van het jaar kan noemen. Om te bewijzen dat de vrijgezel klaar is voor de huwelijkse verbintenis, moeten de kampen een aantal uitdagende, spannende en op survival gerichte proeven uitspelen. Voor elke overwinning verdient het team een amulet.


All Beach Event zorgt ervoor dat het mediateam (deelnemers van de groep) materiaal en instructie krijgt om een foto en video verslag van de activiteit te maken. De eilandenraad zal doorslaggevend zijn of de vrijgezel de volgende stap verantwoord kan maken. Te allen tijde krijgt de vrijgezel het fel begeerde perkament mee, maar wat zijn de huwelijkse voorwaarden? Ready to marry met of zonder Robinson garantie?


Natuurlijk krijgt u deze foto's en video's van ons als aandenken van de activiteit en als bewijs van de ultieme survival vaardigheden.