Sumi-e Workshop

Schilderen met  zwarte inkt op dun wit rijstpapier. Twee uitersten en alles wat daar tussenin ligt. Weglaten wat overbodig is en de essentie overhouden. Een reis, het materiaal is je voertuig. Ademhaling, houding, concentratie, loslaten, eindeloos vrij binnen de grenzen van de techniek.

Zelf inkt maken met inktsteen en -blok, papierbehandeling. Compositie, licht en donker, ruimte en sfeer als onderwerpen van studie. Traditionele en experimentele technieken oefenen, op zoek naar je eigen beeldtaal.

Vlekken, lijnen, spelen, zoeken, opwinding, kalmte, inzicht, rust, uitdaging, humor, altijd weer anders.
Ervaring met tekenen is niet nodig.

Djembé Workshop

Na dat alle deelnemers zijn voorzien van een professionele Djembé wordt u meegenomen in het Afrikaanse communicatie geweld. Van makkelijke ritmes tot alle niveaus kunt u zich volledig uitleven. Tussen de bedrijven en de ritmes die met uw groep maakt zal een Afrikaans “vuurwerk” plaatsvinden waarvan menigeen kippenvel zal krijgen.

Workshop op maat

In combinatie met onze activiteiten regelen wij tal van workshops en clinics denk hierbij aan: Salsa workshop, Boks clinici, volleybal clinic, Suzi workshop, scherm clinic, vlieger workshop, zand sculptuur bouwen met of zonder professioneel sculpzand, etc. maak uw wens kenbaar en wij gaan aan de slag.